Een leuke job aangeboden

Het Toeristisch Informatie Punt Genemuiden is op zoek naar een nieuwe vrijwillig(st)er. Er zijn diverse werkzaamheden en taken.

Samenstellen en bezorgen van welkomstpakket: De laatste jaren kregen de captains van de binnenvarende boten een pakket met informatie over Genemuiden en regio. En dat werd zeer op prijs gesteld. Wie is er in de gelegenheid om dit welkomstpakket komend seizoen dagelijks te bezorgen. Je komt in contact met veel mensen uit heel Nederland en buitenland.

Petroleumkelder: Het Toeristisch Informatie Punt is ook deelgenoot bij het doen van verschillende activiteiten in de petroleumkelder. In het zomerseizoen dagelijks de deuren openen en sluiten. Het bijhouden van de schoonmaak binnen- en buiten.

Vrijwilliger zijn bij het TIP is een bijzondere, leuke job. Het ontmoeten van veel mensen is daar een voorbeeld van. Ook komt de nieuwe medewerker binnen in een leuke ploeg. Mogelijk is ook om mee te doen bij trainingen om Genemuiden te promoten. De eerste training is op zaterdagmiddag 6 mei 2017. De werkzaamheden bij het Toeristisch Informatie Punt zullen ongeveer twee uur per dag vragen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het TIP of mailen naar hoekman-fuite@planet.nl, telefoon 06 22037039.