Winkel

Welkom in de winkel.

Ontdek de mooie winkel in ’t Olde Staduus. Ons assortiment is zeer geschikt voor smulpapen, liefhebbers van streekproducten en mensen die op zoek zijn naar een leuk en origineel cadeau. Gezelligheid verkopen wij ook graag. Vandaar dat de koffie altijd klaar staat!

De winkel is dagelijks geopend tussen 10.00 en 17.30 uur en soms ook langer. Medewerkers en vrijwilligers helpen u graag. Ook weten ze alles over de toeristische mogelijkheden van Genemuiden en omstreken. In de winkel is ook het Toeristisch Info Punt Genemuiden gevestigd.

Het assortiment in de winkel bestaat onder meer uit:

Streekproducten zoals home made advocaat, boerenmeisjes en -jongens, pepermunt, tumtum, hartjes, zuurtjes, drogistendrop, kiezelstenen, ventieldrop, oudhollands tussendoortje, knienenkeutels, stierenballen, griesmeel, jam, kaneelkoekjes.

Bij Dranken kunt u denken aan Spraakwater, rood en wit, Genemuidens opkikkertje, honingwijn, likeur, bittertje, vlierbessenwijn.

Lekkernijen zoals Fair Trade koffie, thee, divine chocolade, Tony’s Chocolony.

Genemuider producten: het Tapijtmuseum, Historisch Centrum Genemuiden en andere organisaties hebben verschillende producten in onze winkel gelegd. Denk aan tassen, kokosmatjes, boeken en schilderijtjes.

Producten uit de 3e Wereld zoals Doppers, prachtige schalen, kippen, dromenvangers, kaarsen, fakkels.

Producten van Philadelphia: De mensen van Philadelphia helpen volop mee in ’t Olde Staduus. Ze zorgen dat het gebouw er netjes uitziet. Ook maken ze dagelijks artikelen die hun weg vinden naar de winkel. Denk aan steigerhout, geboortewieg, krans, stoven, bankjes (vooral op bestelling), brandhoutjes, fotolijstjes, schorten, tassen, slabben, kussens, maar we verkopen ook door de medewerkers gebakken cake’s.

Toeristische artikelen zoals kaarten, de Genemuider vlag, wandel- en fietsroutes, informatiefolders enz.

Klik hier voor onze Facebookpagina.

Olde Staduus Olde Staduus Olde Staduus Olde Staduus