Expositie kunst in beeld

Schildersclub “t Wurdt altied wat” exposeert in ’t Olde Staduus tot eind februari 2017. De expositie staat onder leiding van docent Gertjan Prins en er zijn werken te zien van Gerard Slont, Jan Blom, Gerrit van Bruggen, Geke van Dalfsen, Jenny Henniphof en Marry Bekendam.

U bent welkom in ’t Olde Staduus om bijvoorbeeld op dinsdag- of donderdagmiddag de expositie te bewonderen. Naast de expositie kunt u genieten van een kopje koffie of thee en het prachtige uitzicht en vergezicht over Havenplein, Binnenhaven, Zwartewater en verder.

Overigens kunt u voor koffie en thee de hele week terecht in onze winkel.

Voor informatie over de expositie kunt u contact opnemen met één van de leden van de schildersclub. Zij kunnen tijdens uw bezoek aan de expositie uitleg geven. Dit moet dan wel van tevoren afgesproken worden.

 

De foto expositie van Peter Leenhouts in de hal boven in t Olde Staduus is zeer succesvol geweest. Veel bezoekers kwamen op zijn expositie af, met als gevolg dat alle geëxposeerde portretten verkocht zijn. Na aftrek van de kosten heeft Peter de opbrengst geschonken aan Stichting Friedensstimme te Gouda. Deze stichting verleent hulp aan Russische Christengemeenten.