Terug naar het overzicht

Stichting Philadelphia Zorg

Website: http://www.philadelphia.nl/

Bestellijst voor Hapjes

Bestellijst voor Cake en taarten

Telefoon: (06) 55 42 77 70

e-mail: toldestaduus@philadelphia.nl

 

Aan de slag in ’t Olde Staduus in Genemuiden

’t Olde Staduus is het voormalig Stadhuis van Genemuiden. Bij ons werk je in het hart van Genemuiden, midden in de maatschappij. Je kunt veel verschillende werkzaamheden doen. Zo leer je (nieuwe) mensen kennen en werk je aan je zelfstandigheid.

Wat ga je doen?

Binnen het Olde Staduus kun je van alles doen. Zo kun je koffie en thee schenken, aan de slag in de catering of bij de hapjesservice. Ook verzorgen we groenonderhoud in de buurt en verrichten we schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast hebben we arbeidsmatig werk voor bedrijven uit de buurt. Je kunt meehelpen in de cadeauwinkel en zelfs helpen bij de voorbereidingen voor bruiloften. ’t Olde Staduus is namelijk een populaire trouwlocatie!

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar het leer-werktraject.

Ook werken wij samen met Van Dijk Brasserie in Genemuiden. Je kan hier werken in een echt restaurant. Van Dijk Brasserie is 2 dagen in de week open met onze medewerkers van Philadelphia ‘t Olde Staduus. Op maandag en dinsdag van 10.00 – 15.30 uur. Je voorziet gasten van koffie, thee, frisdrank, taart en lunches. Je kan in de bediening werken of in de keuken. Je leert om bestellingen op te nemen, klaar te maken en om uit te serveren. Ook is het hier mogelijk om een leer-werktraject te gaan volgen.

Voor wie?

Iedereen met een indicatie dagbesteding kan bij ons aan de slag. Samen met jou kijken we naar wat je leuk vindt en wat je mogelijkheden zijn. Je werkt nooit alleen, er zijn altijd begeleiders aanwezig. We hebben een enthousiaste en betrokken club met vrijwilligers die ons dagelijks helpen.

Contact

Wil je meer informatie of een keer langskomen om te kijken? Je kunt met ons telefonisch een afspraak maken: (06) 55 42 77 70 of een e-mail sturen: toldestaduus@philadelphia.nl