Prijs voor ’t Olde Staduus

Vandaag werd de tweede prijs uitgereikt door Stichting voor Elkaar

De Stichting ’t Olde Staduus heeft de tweede prijs ontvangen van de Stichting voor Elkaar, een bedrag van € 7.500,–. Het bestuur van ‘t Olde Staduus wil de bevolking van Genemuiden en alle familieleden, vrienden en relaties van buiten Genemuiden heel hartelijk bedanken voor het uitbrengen van hun stem. Na de laatste controleronde bleek dat er voor ’t Olde Staduus in totaal ruim 4400 stemmen waren uitgebracht.

Johannes van den Berg: ‘Het was een hele spannende race. We gunnen de gymsportvereniging Fysion in Nijverdal, die 12 stemmen meer behaalde, de eerste prijs van harte. Ze willen die besteden aan een springkussenbaan van 15 meter die onder meer wordt gebruikt door kinderen, ouderen en mensen met een handicap. Dat spreekt ons als Genemuidenaren aan. Kijken we naar de stemming, dan zijn we werkelijk verbluft van het eindresultaat.  We hebben er plotseling heel veel ambassadeurs bij, en daar zijn we als bestuur bijzonder blij mee. En we sluiten natuurlijk helemaal niet uit dat die nieuwe pui met warmtewerend hoogrendementsglas er toch komt. Ook de andere prijswinnaars verdienen onze gelukwensen. Ieder op zich heeft zijn best gedaan om zoveel mogelijk stemmen in de wacht te slepen.’

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de Stichting voor Elkaar die zich inzet voor goede doelen in de buurt. Het gaat dan om kleinschalige initiatieven. Er waren in totaal acht genomineerden waaruit kon worden gekozen.