Tips voor Avondvierdaagse en Vaderdag

In ’t Winkeltien van ’t Olde Staduus en bij ZIN zijn leuke waardebonnen voor ZIN te koop. Ze zijn er van €2,- en €5,-. Wilt u een ander bedrag? Dan kan dat. Op bestelling kunnen wij die voor u maken. Bestellen kan via de mail: toldestaduus@philadelphia.nl of bellen: 0655427770. Langskomen mag natuurlijk ook!

In ’t Winkeltien zelf zijn ook goedkope snoepkettingen te koop voor de Avondvierdaagse, waar u wat geld bij kunt doen. Kinderen hoeven dan niet zoveel snoep om de nek te dragen. En pluspunt is dat ze zelf kunnen bepalen wat ze er voor gaan kopen.

Met de kassabon dingt u meteen mee voor de door de MVG beschikbaar gestelde rollades, twee vliegen in een klap. En op super-zaterdag kunnen vaders in t Winkeltien mee doen met spijker slaan in een boomstam. Wie wordt de winnaar ?

En wat denk je ervan om je vader een pakje pannenkoekenmeel van de molen de Zwaluw te geven, met bijv een pan erbij of een kom. En dan aan de slag samen met je vader pannenkoeken bakken, dat wordt hartstikke grappig en lekker !!